BAGAIMANA MR X BUAT RM405,078 SETAHUN DI SHOPEE WALAUPUN TAK ADA PRODUK DAN TAK SIMPAN STOK
.. YANG BESTNYA LAGI, DIA BUAT SEMUA NI SORANG-SORANG, TAK ADA TEAM PUN... ANDA SENDIRI PUN BOLEH FOLLOW CARA DIA....
JOM KAMI TUNJUKKAN BAGAIMANA CARANYA..

Anda mungkin pernah dengar pasal Shopee.. atau anda sendiri pengguna Shopee. Bagaimana kalau hari ni, anda tukar akaun Shopee anda pada MESIN DUIT yang boleh bagi anda pendapatan 4-5 angka sebulan walaupun anda tak ada produk nak jual?

Ya! tak kisah lah sama anda anda masih belajar, bekerja atau memang dah ada bisnes dan nak tambah platform atau paip pendapatan.

Hai, kami Ismail Arsad dan Solah Sabri dari Team BantuMula.

Selain dari terlibat dalam bidang training dan produk digital, kami memang bergiat aktif dalam menjual produk fizikal  secara online.

Boleh katanya mana ada je peluang platform kami akan cuba masuk, selari dengan teknologi dan trend terkini.

Ye lah, sekarang dah macam-macam ada, rugi lah siapa yang tak grab peluang, lagi-lagi kalau benda FREE.

Termasuklah Shopee.. sebab Shopee memang tengah trending kan sekarang.
Mungkin anda yang sedang baca ni pun pernah beli barang dekat shopee atau pernah jual barang dekat shopee.

Sejak akhir-akhir ni pun makin ramai yang dah mula nak berniaga dekat shopee.

TAPI RAMAI YANG GIVE UP SEBAB

STOK TAK LAKU

Dah semangat nak berniaga, siap beli barang buat ready stok, tapi tiba-tiba tak ramai pulak yang beli, barang siap sempat jadi makanan anai-anai bawah katil, dia pulak ber huhu menangis tepi bucu katil...

RAMAI ORANG JUAL PRODUK SAMA
Join dropship dengan supplier Malaysia, sekali masuk tengok ada ramai agen, semua jual produk sama, harga sama.. eh, gambar pun semua sama.. memang market jadi tepu lah macam tu...

TAK SEMPAT JUAL BARANG HABIS
Ni sama juga, join dropship, tapi baru je dapat 1st sales, supplier habis stok. ye lah, kan tadi dia join yang ada ribuan agen juga kan..rupanya agen lain dah sapu dulu. Supplier pula ada stok tak banyak...

TAK TAHU NAK JUAL APA?

Ni biasa jadi dekat orang baru. Belum start dah give up, sebab tak tahu nak jual apa, tak ada produk, tak ada idea.. last-last tak jadi nak berbisnes dekat Shopee walaupun tahu tak sesusah mana...
YA KAMI FAHAM DENGAN SITUASI NI
Sebab ramai yang kami jumpa hadapi masalah yang sama, dan pada awalnya pun kami rasa macam tu..
Biasalah bila makin ramai yang berniaga di Shopee, saingan dan produk pun makin tinggi.
TAPI kita masih nak tembus pasaran Shopee n kan.
Rugi sangat kalau tak gunakan platform FREE yang tengah tinggi TRAFIK ni.
SEBAB RAMAI JUGA sebenarnya yang BERJAYA BUAT JUALAN PULUHAN RIBU SEBULAN..
JADI IZINKAN KAMI UNTUK BANTU ANDA
Dengan memperkenalkan..
Panduan Misi 6 Angka Dropship Shopee
Dalam panduan ni anda akan belajar..

PRODUK RESEARCH
Ramai yang nak berniaga, TAPI tak ada idea nak jual apa, tak tahu apa produk apa patut jual, tak reti nak cari produk apa yang tinggi permintaan. Jadi, dalam modul ni, kami tunjukkan cara nak buat kajian produk.

MARKET RESEARCH
Dah ada produk, kena tahu juga MACAM MANA nak jual, macam mana nak bersaing dengan yang lain, baru lah senang nak masuk dalam pasaran kan?

STEP BY STEP SETTING SHOPEE
Kami tunjukkan secara STEP BY STEP cara nak buka akaun Shopee, nak set kedai, sampailah cara buat listing untuk menjual dengan betul.

SHOPEE MARKETING
Bagaimana nak gunakan bahagian Shopee Marketing dengan lebih efektif dan berkesan dalam membantu naikkan jualan anda di Shopee nanti

SHOPEE ADS
Salah satu tools yang agak power dalam Shopee ni adalah Shopee Ads. Walaupun berbayar tetapi masih dianggap murah berbanding lain-lain.

TARGETED FOLLOWERS SHOPEE
Cara ni dapat bantu anda untuk dapatkan targeted prospek untuk kedai dan produk anda. Kami tunjukkan caranya bagamana nak buat.

STRATEGI KACAU MARKET
Ha... strategi apa ni? KAcau market? Apa tu? Macam mana nak buat produk anda lebih menonjol dari orang lain, nak bagi orang NAMPAK produk anda, dalam ni ada beberaap strategi kami share pada anda.

LUBUK SUPPLIER TEMPATAN
Panduan ni bukan ajar pasal Shopee je tapi tapi ajar juga mana nak cari barang dan supplier tau. Dalam ni kami tunjukkan juga cara dan dimana anda boleh dapatkan supplier-supplier bagi pembekal tempatan ( Malaysia )

LUBUK SUPPLIER CHINA
Tak cukup dengan tu, kami ajar juga macam mana nak dapatkan barangan dari China dengan harga yang murah. Salah satunya ada dari 1688.

LUBUK SUPPLIER JEPUN
Tak cukup dengan tu, kami tunjukkan juga cara dapatkan barangan dari Jepun. Banyak yang rare tau dekat sini macam jam, mainan dan lain-lain.

STRATEGI DROPSHIP DI SHOPEE
Ini bahagian PALING PENTING, kami ajar anda secara detail bagaimana nak buat bisens di Shopee ni TANPA PERLU PEGANG STOK BARANG pun!

EXTRA STRATEGI DAN TIPS
Banyak lagi strategi dan tips lain yang kami akan kongsikan dalam ni terutama bagaimana nak tingkatkan jualan anda di Shopee.

TARIK TRAFIK
Yup, orang cakap, dalam Shopee ni letak je barang tunggu order masuk, tapi kalau nak lagi mantap anda dapat tarik tarik trafk masuk store anda.

STRATEGI CAPAI 6 ANGKA
Beberapa modul khas yang memboleh mempercepatkan anda untuk capai jualan 6 angka, bukan sekadar masukkan barang di shopee dan tunggu order masuk, sebab kita kalau boleh berniaga ni nak lama kan.
Dan banyak lagi....

Sebab, dalam panduan ni mengandungi lebih dari 80 VIDEO STEP BY STEP TAU dan seperti ianya bukan pasal Shopee je.

Ianya umpama anda beli 3-4 panduan lain yang berharga puluhan ringgit satu panduan TETAPI dalam ni COMPLETE ALL IN 1

Panduan Shopee
Reseach Produk dan Market
Panduan Beli Barang China
Panduan Beli Barang Jepun
Seni close sales 

Dan banyak lagi....
TAK CUKUP LAGI.. SEBAB KAMI NAK BAGI BONUS EXTRA.......

Bagi anda yang dapatkan Panduan ni HARI INI, kami berikan satu lagi bonus extra.. dimana selain dari Shopee, jika ada antara anda yang nak berniaga di Facebook, panduan ini mungkin boleh membantu anda.

Haaa… bayangkan, kalau 6 ni saja pun kalau 1 panduan ni jual berasingan ( sebab memang ada yang jual berasingan dengan harga antara RM50-70, yang RM100++ pun ada ) jika dijumlahkan mungkin anda terpaksa keluarkan RM400-500 untuk keseluruhan.

Dan jika kami buat kelas pun, mungkin perlu ambil 2-3 hari dengan yuran RM500-RM800 untuk habiskan kesemua modul ni sebab dalam ni ada hampir 80 video STEP BY STEP tau…. dan akan ditambah lagi dari semasa ke semasa!

Wahhh…. Tapi untuk pakej All in 1 ini anda tak perlu bayar sebanyak tu… Dah tak sabar nak dapatkan panduan ni?

BERAPA HARGA PANDUAN NI?.

Seperti yang dinyatakan, jika dijumlahkan anggaran harga antara RM400-RM500, tetapi untuk panduan ini akan dijual pada harga cuma RM97 sahaja

 

Ya Cuma RM97

 

Dan, anda juga bakal terima update secara percuma sekiranya ada sebarang video terbaru dimasukkan dalam panduan ini. 

 

Bagaimana?

 

Berminat nak belajar sekarang?

 

KLIK BUTANG TEMPAHAN DIBAWAH dan lakukan tempahan SEKARANG

Semua video pembelajaran anda boleh akses dalam SECARA ONLINE sebab kami nak tambah lagi video-video baru dan mudahkan untuk anda akses dan up tp date.